Om oss

Slik kommer du i gang!


  1. Finn produktene du ønsker på Verktøyskuret.no
  2. Velg lokasjon, dato og tidspunkt for henting og levering. Fullfør stegene og betal ordren.
  3. Hent utstyret du har leid når som helst innen angitt leieperiode. Dokumentèr tilstand. 
  4. Lever utstyret du har leid når som helst innen angitt leieperiode. Dokumentèr tilstand. Verktøyskuret.no kan tilby deg en døgnåpen og selvbetjent utleie av verktøy og utstyr, 7 dager i uken , 365 dager i året og til markedets laveste priser. Selvbetjent betyr at det ikke er noen personer tilstede på våre lokasjoner. All leie må derfor forhåndsbookes før oppmøte. 


De fleste som pusser opp og eller arbeider som håndverker har ved flere anledninger hatt behov for å leie utstyr, verktøy og eller spesialverktøy. Leieprisen er ofte priset slik at det kan lønne seg å kjøpe utstyret om prosjektet drar ut i tid. Å leie fra bemannede butikker krever også at ved henting og levering må en forholde seg til butikkens åpningstider. I umiddelbar nærhet til Norges hovedstad er de fleste kjent med at selv om en planlegger trafikken, er trafikken uforutsigbar. Å ikke rekke levering før helgen gir deg en uønsket ekstraregning på leien.


Vi tilbyr deg en døgnåpen butikk med godt utstyr og til markedets laveste priser. Vi har også prisgaranti.
Våre kontaktpersoner har ikke bare god kjennskap til utstyret vi leier ut, men har også brukt hvert eneste produkt selv.


Hovedlageret ligger lokalt på Høvik, og øvrige lokasjoner driftes ved hjelp av gode venner og mye (fri)tid. 


En av våre grunnverdier er omsorg. Vi donerer 10% av overskuddet vårt hvert år til veldedige organisasjoner. I årene vi har gått med underskudd som følge av investeringer og kjøp av verktøy og utstyr (2022-2023) har vi allikevel gitt julegaver for tilsammen 30 000,- til bl.a Røde Kors og Kirkens Bymisjon. Vi gleder oss til vi kan bidra enda mer i årene som kommer. 


Høvik - Det er her alt startet fra i 2020, og er fortsatt en av lokasjonene våre.